Naaldviltpakket "Sunny"

- Een zonnige favoriet -

Het is belangrijk is om trots te zijn op het creëren van unieke en hoogwaardige naaldviltpakketten. Mijn "Sunny" naaldviltpakket valt op als een van de geliefde creaties, omdat hij gebaseerd is op de muis die ik al jaren maak en een van mijn bestsellers op Etsy was. Het is zo leuk om te zien hoe populair het is geworden, zelfs nu tijdens de pre-orderfase.

zonnig naaldviltpakket voor beginners

Mijn passie voor naaldvilten

Jarenlang heb ik enorm veel plezier beleefd aan het maken van naaldvilt muizen. Het is een magische ervaring om deze kleine kunstwerken in mijn handen tot leven te zien komen. Dit heb je vast al vaker van mij gehoord haha! Het delen van deze passie via de kits brengt mij zoveel plezier. 

Hoogwaardige materialen voor de beste resultaten

De kwaliteit van de materialen (vooral de wol!) is cruciaal voor het succes van elk naaldviltproject. Daarom zorg ik ervoor dat elk "Sunny"-pakket alleen de beste wolsoort bevat. Hoogwaardige wol maakt het vilten niet alleen makkelijker, maar levert ook mooiere en duurzamere creaties op. Vreselijk om te zien dat veel mensen kiezen voor goedkope kits uit China, waardoor het vaak bijna onmogelijk is om bevredigende (als die er zijn!) resultaten te behalen. Dus als je ooit de Chinese versie hebt geprobeerd en dacht dat je niet de beste was in vilten: ik vertel je hier dat je het dus ZEKER WEL kan! 

Waarom ‘Sunny’ zo speciaal is

Het "Sunny"-pakket bevat alles wat je nodig hebt om een ​​prachtig muisje te maken. Van de zachte, levendige wol tot de gedetailleerde, eenvoudig te volgen instructies: elk element is ontworpen om uw naaldviltavontuur tot een succes te maken. 

Met "Sunny" koop je niet alleen een kit; je creëert een hobby waar je nog lang plezier van zult hebben ❤

Bekijk de starterkit en plaats HIER uw bestelling

Terug naar blog